Sexy and fejksmile:)

Publicerat: 2009-03-31 21:12:45


Vilka konstverk!

Publicerat: 2009-03-30 19:19:18
<a href=fargning.asp>Fräcka färgningar</a>...

Riktigt kreativ och fräcka färger, som inte många vill ha dock. Men Coolt!

Det syns att Joakim rör sig en hel del i asien och hämtar inspiration ...

Kreativt som bara den!!

Många vackra håruppsättningar vid Hair Swedens monter...

En lite mildare variant än de tidigare. Fin och elegant uppsättning.


...

...

Ja, det e bara att använda fantasin.

...

E det inte snyggt!! Bra produkter krävs för att få den glansen.

...

Fint och stilrent!

...

Flätor som bara den.

...

De unga frisörerna gjorde ett riktigt bra jobb....

Duktiga unga frisörer!

Underbart med massage!

Publicerat: 2009-03-30 17:31:33
Idag har jag och Elisabeth bytt tjänster.. jag har fixat hennes hår och hon har fixat min rygg=) och gett mig iavslappningsmassage.. hur underbart skönt/ont som helst.. snurrade riktigt i kålan efter den massagen i nacken.. E ju där jag e spänd. Hon gav mig en massa avslappningstips och tips när man e stressad.. hon kände såklart att mina spänningar i nacken kom därifrån.
Så nu är det andning som gäller..
Elisabeth är också egen företagare men har lärt sig hantera stressen som man lätt kan få som egen.. ja som e ny i branchen som egen.. kan behöva lära mig det!! Gillar full fart,  men inte att det svider i magen när ja känner mig stressad.. då kan det var dags att hitta lite knep för att bota den"inre" stressen..
Något som jag iaf kommit på e att jag behöver göra en del förändringar i mitt liv för att ja ska klara av de krav som mitt yrke ställer på mig.. Att faktiskt erkänna för mig själv vilka krav jag egentligen har på mig själv.. och för att jag då ska få mitt sociala liv, min realation, mitt jobb att funka behöver ja verkligen hitta en balans i allting och stå upp för vad jag orkar och inte! Mitt jobb är prio 1 just nu..
Ja e sämst på att säga NEJ ibland.. därav min velighet jämt och ständigt!!

Jag älskar mitt jobb, och ska bli ännu bättre.. så det e dags att prioritera rätt nu!!

Det som passar andra kanske inte alls passar mig. Alla lever vi ju olika liv och är i olika tillfällen i livet jämt och ständigt!!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och njuta av ledigheten=)

Tack för att jag fick svammla av mig lite:)

Dags att lyssna på sin kropp...

Publicerat: 2009-03-29 15:00:50
.

Bjuder tillsist på denna!

Publicerat: 2009-03-26 22:32:59

Inspiration.. Långt/mellan hår!

Publicerat: 2009-03-26 22:28:24

Har tänkt länge att jag ska lägga in lite inspirationsbilder.. Här kommer några som jag gillar!

image479

image369
image273
'image172


Många utav dom frisyrer som gäller nu i vår ska vara urklippta,flikiga och innehålla mycket färg.
Dessa är några av mina personliga favoriter vad gäller medellängd.


Klipp och färg.

Publicerat: 2009-03-26 21:24:29
Imån ska jag klippa å färga Johan, har fria händer och ska självklart ta tillfället i akt och göra nått riktigt snyggt..
Funderar på nått i den här stilen, men en cool effekt på sidan, om den blir blond eller vad det blir har ja inte bestämt.
Frågan e bara hur lång hans lugg är.. om den räcker för att få den längden som jag vill har.. kan även tänka mig denna frisyr med rakat på ena sidan, i det här fallet på hans vänstra sida och strunta i effekten. Men jag gillar ju sånt.. det e coolt med folk som vågar sticka ut i mängden.
I det här fallet bestämmer ju jag men det e ju han som ska bära upp det sen..
Ser fram emot morgondagen!
Denna vecka har varit jättebra, ja bara älskar mitt jobb=)

Underbara lediga dag!

Publicerat: 2009-03-25 21:08:44

Idag har mamma varit på besök, utan att vara stressad(KORS I TAKET) Hon brukar alltid ha saker hon måste hem å göra, om inte det så måste hon hem å ta ut hundarna.. men denna ggn var pappa ledigå kunde ta ut hundarna å mamma stannade heela långa dagen.. Vart en hel dag.
Hon var till en början å fick massage av min tidigare kollega/vän/kund så hon trodde att hon hade blåmärken på ryggen när hon kom därifrån.. Hon var så spänd vilket krävde hårdhandskar av massören.
Å de märktes garanterat att hon fått sig en rejäl massage under dagen och hon hade det som ursäkt till allt som gjorde att hon verka lite virrig.. haha.. hon e go min mamma!! Å med överallt, hör å ser allt.. inte konstigt att hon e spänd=)
Vi köpte iaf typ till gardiner och draperi som ska hänga i köket.. så nu e det bara å sy.. men överlämnar det till min mor som tycker det e kul.
Var ljus-rosa randigt och jätte fint.. vårt kök kommer bli så fint med lite nya färger!! Bilder kommer sen..
Min stil på inredning e verkligen Romantiskt.. gillar rosa,vitt,ek och vitt.. å åter vitt..  Det känns så hemtrevligt på nått sätt!
Å sen ska det vara stilrent, samma träslag och självklart mycket vitt!
Idag var det våfflans dag,men för att inte följa alla ätardagar åt vi istället pannkaka.. har ju inget våffeljärn.
Var ju nästan lika smarrigt det oxå.

Våffeldagen e det åter en konsumenternas dag? Vi har ju bara dessa dagar för att dom ska få sälja.. eller? Vem kom på dessa dagar?

Nu ska vi ut å gå sen in å mysa!


krokodiltårar..

Publicerat: 2009-03-23 16:19:20
Jag kommer gråta krokodiltårar ev avundsjuka när Ida lämnar Borlänge för att åka till thailand och njuta av sol,bad och värme och angtagligen en hel del annat ;)
Hawaii avskeds-mat-träff ikväll.. så hon klarar dessa 3 veckor utan hawaii!!
Ska även färga hennes fransar och bryn så hon inte ser ut som en albino i thaialnd( ida, du vet att du alltid e finast i mina ögon) :)

Ja har klippt å färgat håret.. inte riktigt van än, men känns helt ok än så länge.. e mörkare i hela håret. Slingor i det blonda och en mer brun nyans på höger sida under luggen och en bit bakom örat. Har en kort,spretig lugg, e det som känns mest ovant. Men ja vänjer mig!!

kanske kommer ut en bild såsmåningom=)

Lördag,söndag.

Publicerat: 2009-03-22 11:09:30
Igår vart det som tänkt, en frilufsdag med barnen och familjen med respektive... vi åkte mot Norn där vi haft sommasrtuga tidigare och stannade vid en "hydda" där vi gjorde eld och grillade korv, därefter åt vi en massa fika. Tänk att allt kan smaka så bra ute i kylan.. skulle kunna äta hur mycket som helst.
Efter det åkte jag direkt till Magnus match i kvarnsveden..  vart förlust för dom denna ggn 2-1. Tråkigt, men som tur var e det ju träningsmatch så forhoppningsvis drar man lärdom av dom matcherna innan serien drar igång.
Efter det hem och laga god mat,blev fläskfile inlindade i bacon,potatis,beasås och en massa sallad.
Blev även ett å annat glas vin till maten och till Robinson och även en å annan godisbit=)
Var tänkt att Johan och Linda skulle komma till kvällningen, men det väntar till nästa helg.. Inte så bara när man har barn inte!!
Idag har jag varit ute en prommis med dejsy, har ökat på längden nu iaf, och försöker gå 30 min varje morgon när ja tar henne. Å nu ska ja städa lite innan ja åker mot säter och klipper, e en 8 st som ska klippas denna ggn. Klipper ju på min mammas jobb, rena rama julafton för dom när jag kommer och ska göra dom fina. En stor händelse för dom som uppskattar det "lilla". Min mor jobbar nämligen inom psykiatrin.

Nej, ska ta mig å träna lite lätt nu när min förkylning e så gott som över.. har ju skaffat tillägg till kortet så jag kan träna även när de vanliga öppettiderna e stängda.


Helg, å ledig!!

Publicerat: 2009-03-20 11:06:44
Ser fram emot den här helgen.. känner att ja jobbat bra och haft mycket kunder denna vecka då känns det roligare att ha ledigt också.
Helt underbart skönt att kunna styra sina egna arbetstider.. ja jobbar mycket eftermiddagar vilket ja styr efter kunder såklart. E mest eftertrågan om tider då.
Ganska snart kommer min sjukskrivning på 50% försvinna och ja ska börja jobba mer.. får se vilka tider jag lägger upp då!
Kommer då till att börja med jobba 75 % sen ev öka succesivt.

Imån tyckte mamma att vi ska ha nån typ av frilufsdag,hela familjen!! Får se vad det blir för nått:)

Nu, fika med Ida, sen jobba,jobba!! sen hem å Mysa å äta tacos!!

Puss&kram!

Terassen..

Publicerat: 2009-03-19 11:10:16

I helgen när ja e ledig vill ja fixa ordning på terassen.. så man kan få börja sitta ute å njuta av vårsolen..
Längtar till första grillningen... ååå va de bli gott, det kommer bli godare i år än vad det nånsin varit..

Idag har ja varit ute å gott(sjuk som ja e) men e ju så glad över att värken e borta( av alla piller ja stoppar i mig) så att ja kan gå=) så måste ju passa på.. å vädret tillåter ju inte att man sitter inne.

Snart jobb, fixa Idas hår, sen ska vi ut å äta i falun.. kom dock på att ja inte känner nån smak men vi får hitta nått ställe där maten e extra hot hot. så kanske ja kan känna en liten gnutta smak..
Sen e det sjukgymnast tid idag och sen åter till jobbet..

E glad över att m. inte åker till Norge iaf.. han bli kvar å har jobb nu så han klarar sig å blir över.
Skönt, hade blivit så ensamt här hemma utan honom när man e van.

nej. nu drar ja till HEADBANGER :)

Vi hörs!!


Varför handlar allt om pengar??

Publicerat: 2009-03-18 22:06:22

Alla människor e ju så styrda av pengar, alla alla alla..
Å e man egen företagare snurrar pengar mer än mycket annat runt i huvudet hela tiden.. Folk pressas och sätts i dåliga situationer samtidigt som andra tjänar på de!!
Vart finns människors känslor ibland? E pengar värt mer än att människor mår bra!! Det verkar då så ibland..
Om man har överflödigt med pengar, mår man bra då?
Ja tror inte alls att livet handlar så mycket om pengar som folk faktiskt kan få det att verka.. pengar ger matriell lycka som egentligen inte är ärlig lycka.
Precis som de som köper sina barn istället för att visa omtanke och kärlek.. så fult, men så enkelt.. det dåliga samvetet är som bortblåst bara man fått köpa den docka till sitt barn som den så länge velat haft.. ja då behöver man inte jobba  och anstränga sig mer än så.
Pengar behövs men det är inte det viktigaste i livet och det är inte värt att spela på andra för att tjäna pengar!!

När jag stod å jobba med en j**la ställning på benet för att ja va rädd om jobbet och för att inte sätta jobbet och salongen på spel.. Vi pratade om det och kom fram till att det handlar ju om att ge och ta och att jag självklart kommer att få tillbaka för det.
Det enda jag fått från det e antagligen en längre läkningstid för att jag gick på för snabbt..
Jag har lärt mig att när det handlar om pengar och folk är pressade så struntar vissa helt i om man e nyopererad,sjuk eller har ont på något sätt..
Då är det bara företaget som e viktigt, tydligen, annars får man gå!!
Usch, kan bli så förbannad på det där.. å nu har ja skrivit av mig det å nu är det släppt.
Å jag hoppas att ja lärt mig nått av det här..

USCH för pengar ibland!!Funderar på framtiden...

Publicerat: 2009-03-17 09:25:02

Det snurrar å yrar i mitt huvud!! Man kanske ska leva lite mer för varje dag istället för att hela tiden blicka framåt..

Eller?


Ja e yr, har sovit som en yr höna inatt.. förkyld är ja oxå!!


Idag ska ja jobba eftermiddag, ska ta mig ut till romme med Dejsy nu på morgonen.. medans magnus sover!! Han kom hem kl 8 imorse efter hans jobb.. så han blir nog å sova ett tag till!!


Kändes som riktig vår imorse när ja vakna, vaknade av fågelkvitter och att solen lyste mot vårat fönster.. jag som vänt om dygnet sen min sjukskrivning och inte varit uppe innan halv 10 på länge när ja varit ledig var uppe redan vid halv 9...
Å de, tack vare att våren e här.

Jag blir nästan ledsen, så efterlängtad e våren av mig :)

Såå.. ska passa på att njuta av den nu och åka ut i romme o leta tussilago!!

Ha en underbar dag!!

KRAM!

bilder från mässan..

Publicerat: 2009-03-11 23:06:16ja, korten e ju tagna med mobilen så ingen höjdarkvalite´i mörkret..

Fler bilder kommer med frisyrer färger osv..
Nu väntar sängen och kryssningen imorgon... Wiiii va kul vi ska ha tjejor!!

E inte många timmar kvar tills vi knäpper första cidern nu:)

Frisörmässan..

Publicerat: 2009-03-10 13:13:12
Va ska ja börja?? Vilken helg..
Frisörmässa innebär en hel del fest, inspiration och visningar.
Vi kollade tex på en känd frisör(maka youkasjek, nått sånt hette han) =) som bla klipper Julia Roberts och Brad pitt, åå han klippte då inte som vem som helst. Dansade samtidigt och klippte väldigt "stiligt" Var kul å se.. men tror ärligt talat att mina kunder skulle bli rädda om jag skulle göra de rörelser som han gjorde.
"barbados" Magnus skötte och presenterade visningarna under dagen..
Vad som gäller i färgväg nu är iaf, Vinrött/violett, samt olika koppar nyanser.
Och vill man vara riktigt trendig kan man mixa alla möjliga modefärger i partifärgningar i håret. Cooolt tycker vi som e frisörer!! =)
Mycket pager som finns kvar, ganska mycket hårda klippningar utan mjuka linjer, gäller både för killar och tjejer. Osymetri gäller fortfarande och mycket luggar både på killar och tjejer.

Det var gala fest på kvällen, med 3-rätters och uppträdande. Pernilla wahlgren och Barbados magnus. Självklart var det schlagertema.
Var en maassa frisörer blandat med en massa kändisar, bla Börge salming, frisören Bobby, tv4a hallåor, komiker, fame Magnus. Och en hel del fler b-kändisar.
Var Riktigt Ytligt.. inte så man kunde dra sina vanliga skämt precis!? :)

Lägger upp bilder när det finns mer tid...Nu ska ja åka å jobba.

Snart väntar kryssning.. hur ska mormor orka? :) Haha..

Ha en skön dag!!

Vilodag idag,typ!

Publicerat: 2009-03-04 15:33:18
Började dagen med att gå och träna.. seg som sjutton innan men vet ju att det alltid känns skönare efter. Solade efteråt så ja får känna mig lite fräsch till helgen=) de verkar ju gå inhelhjärtat för den här helgen!! Ska bli såå kul att få inspiration och se allt nytt som kommer komma inom frisörbranchen!!
Lovar att visa er lite bilder från mässan och galan senare..

Blev glad idag, det ringde en kund som klippt sig hos mig i blge.. hon hade letat reda på mitt nr och ville absolut till mig, både hon å hennes släkt. Hon hade testat klippa sig på min tidigare salong men var såå missnöjd..
Så dom är mer än välkomna till mig i falun:)
Kul att dom letat reda på mitt nr=)
Hoppas på flera såna samtal så att dom hittar på mig nu när ja inte haft chansen att berätta vart ja tagit vägen!!

nej, ska göra mig klar nu innan linda kommer.. Sen blir det handling och soffan och film:)

ta hand om er!!

Lika som bär!

Publicerat: 2009-03-02 22:42:47Jag behöver väl inte berätta att Magnus e Dejsys pappa!?
Dom e ju lika som bär!

Testa dig!!

Publicerat: 2009-03-01 21:25:14

Ja Gunga igår..

Publicerat: 2009-03-01 16:17:48
Kan man lugnt säga att ja gjorde.. ja e inte gjord för att festa längre!!
Hem till maria g som hade gjort kalasgo mat, sallader och kyckling med sås kl 17..
Hade inte planerat utgång utan skulle ta det som det kom tänkte ja.. jo tjena. när ja druckit några öl fanns det inget annat i mitt huvud än att ja skulle följa med ut. Såå.. ja ställde upp för gänget, även om dom inte såg mycke av mig därinne..
Träffa min "bästa" gamla barndomskompis, Stefan, å vi hade ju en hel del å prata om. Vi praaata, bugga å  hade oss... Kul va det iallfall..
Som tur va var jag inte ensam om att bli lite för överförfriskad igår, mina vänner va i samma skick dom oxå, iaf några va dom! Hur lyckas vi? Å kryssningen snart,hur ska det bli!? =) Kul att fia ska med nu oxå..
vid 24 tiden inatt gick vi ut från huset å skulle vidare till bolanche,smart som ja va valde ja att gå hem istället. Å TUR va väl det., så ja inte skämde ut mig på fler ställen!
Ja drack inte mycke men ändå, min kropp börjar bli gammal el nått.. haha!!

Idag ska vi åka på kalas, pappa fyller år... inget å fira längre iofs.. nu vill ja att han stannar här.. han får INTE bli äldre, tyvärr går väl inte de å stoppa... stopp å väx kanske funkar!?

ha en skön söndag.. medans ja ska fortsätta ha min söndagsångest!! :)