Dagens ordspråk!

Publicerat: 2010-09-30 22:18:26


" Det är inte ditt inre utan dina handlingar som visar vem du är"

VI!

Publicerat: 2010-09-28 21:05:30


   

Här är en av bilderna som vi tog förra helgen hos Emma

Vi fick en massa att välja mellan men det här var några av dom!

Nu är det bara att annonsera ut oss på bild samt uppdatera hemsidan...

1 år har gått!

Publicerat: 2010-09-26 21:40:35Och mycket har hänt sen dess!! Tänk vad tiden går snabbt när man har roligt :)Vi växer och det blir bara roligare och roligare!!


Home is where your heart is!

Publicerat: 2010-09-26 21:19:06Skickar tjejerna på kurs!

Publicerat: 2010-09-22 23:26:23
Imorgon blir jag ensam några timmar på salongen så Sara och Sabina åker på Färgkurs i Falun.
De ska lära sig Joicos färgsystem och bli ännu duktigare :)


Variation!

Publicerat: 2010-09-21 21:57:11


Som frisör så borde man gilla att även fixa sitt eget hår, vilket också är viktigt för att våra fina kunder ska få ett förtroende hos oss!

Jag har aldrig provat en färg som ovan tidigare men kände för lite exprimentering idag. 
Färgen heter Tulip och kommer från Directions intensivtoning.

Enkelt men snyggt..

Publicerat: 2010-09-21 20:35:03Den här uppsättningen på Elin Lanto gillar jag.. så enkelt men ändå så snyggt! Även färgkombinationen på hennes hår gillar jag! Slingor i olika nyanser är perfekt inför hösten då man vill bättra på frisyren och även få lite mer färg på håret.. Supersnyggt till långt/mellan långt hår.

Nytt på salongen.

Publicerat: 2010-09-20 21:05:20
Soft Color skumtoning

Soft Color - Skumtoning

Enkel skumtoning med snabbt resultat! Soft Color är en snabbverkande skumtoning som är enkel att avända. Håret får färg, mer lyster och glans. Soft Color finns i ca 17 olika nyanser.
Ett perfekt alternativ om du vill förstärka färgen på ditt hår eller bara få upp en fin glans alt ändra lite på din nyans. Passar både blonda, bruna och koppar färgat hår.
Du kan endast köpa Soft Color hos frisören.
Glamour Whip


Priset för denna är 168:-

Fotografering!

Publicerat: 2010-09-20 20:57:35

I helgen var vi på Younic och blev fotograferade hos en tjej som heter Emma.
Vi gjorde en massa olika bilder till annonsering, hemsida m.m..
Både tokiga och vanliga bilder :)

Det ska bli spännande att se när vi får dom om man är fruktansvärt självkritisk eller kanske man är NÖJD!

Helgens bilder från Modell för en dag kom idag, och var riktigt bra! Kul att se, fotograferna som jag samarbetar med är från Leksand och jobbar med allt från Design till fotografering. De har med sig allt man behöver, såsom blixtrar,ljus, bakgrunder och självklart all annan utrustning. Det är perfekt att dom kan komma till oss på salongen med allt.. www.creativecrew.se

Riktigt nöjd med bilderna och "modell för en dag" har blivit mer populärt trots att vi inte marknadsfört det på senare tid!

Passade iaf på att göra en snabbfotografering på Dejsy medans vår "modell" böt kläder!

Den kan ni iallfall få se här, hon vart dock lite skamsen när hon satte sig framför kameran :)Frisyrer!

Publicerat: 2010-09-17 21:20:11
Den här veckan har varit toppen, har än en ggn kommit fram till att jag gillar korta frisyrer på tjejer! Det finns så otroligt många olika snygga frisyrer som kan bli unika just för en person.
När jag har försökt att spara ut mitt hår har jag fått lite smått panik direkt och klippt av mig till en frisyr igen, för mig kändes det opersonligt och som att det inte var jag längre!

I torsdags hade jag en kund som hade långt hår ner till bröstet, hon hade bestämt sig för att klippa kort frisyr.. hon hade 2 bilder med sig, en på Pink och en till liknande. Jag dubbelkollade flera ggr om hon var säker och när jag märkte HUR säker hon var började vi! Jag såg möjligheterna direkt med tjejen och när hon var klar sa hon: VARFÖR HAR JA INTE GJORT DET HÄR TIDIGARE? Hon var toknöjd och hur snygg som helst. Sånt är så KUL :)


Man kan aldrig vinna utan att våga!!

ROSA dagen över!

Publicerat: 2010-09-15 19:44:48
Då var denna sköna dag över!

Många trevliga kunder kom får att vara med och stötta rosa bandet och cancer-forskningen, och vi har nu gjort en god gärning som jag hoppas att fler kan göra! 5 tim av vår tid har vi gett och det känns så skönt att veta att vi gjort detta och att det går till någonting bra!

VI fick även mitt i allt, besök av BT så håll ögonen öppna i tidningen så kommer vi nog att kika fram där, jag, Sara och Sabina :)

Nu ska vi snart njuta av ett glas vin och belöna oss själva, sen AfterWork!ROSA BANDET dagen!

Publicerat: 2010-09-06 13:58:06Kom ihåg rosa bandet dagen på Younic ons 15/9 kl 15-20.. Klippning 300:-

Först till kvarn!

En dag i skogen!

Publicerat: 2010-09-05 21:12:15
Idag har jag plockat svamp.. men efter att jag hittat 2 fingersvampar gav ja upp! Det fanns bara en massa Oätbar svamp i skogen.. Så det slutade med att jag plockade mossa istället som jag ska använda och plantera blommor med. 

Efter en shoppingtur med syster åkte jag och M med petty och fam till Ålängen(stugan) grillade och mös och medans männen fiska tog vi oss en svamptur i skogen. Efter att jag inbillat mig höra ngt som påminnde om björn och patricia hört ngt som påminnde om varg så började vi att ge upp jakten. Men hon fick iallfall ihop en del bär och jag fick med mig en påse mossa :)

Vilket härligt höstväder det varit i helgen.. riktigt skönt mysväder när man kan börja tända lite ljus och krypa upp i soffan och bara vara!

Det ska jag göra nu!Tjong tjing..

Fredagsmyys!

Publicerat: 2010-09-03 22:55:58Minns inte när jag var sjuk sist..

Publicerat: 2010-09-03 10:12:36

Lagom till det är dags att ha en extra dag ledigt för att ta en liten semester passar min kropp på att bli lite sjuk..
Har haft halsont i veckan och sedan gick det över till snorigt och nu är det både och istället+ lite hosta!
Fyy.. för förkylning. Hade glömt hur det var.. Men kroppen blir ju så svag direkt och huvudet vill inte hänga med som vanligt!

Helgen får därför bli som den blir.. orken är ju inte direkt på topp så även fast jag vill en massa så vet jag med lite eftertanke att det kanske inte blir så bra ändå! Vi får se...

Idag arbetar Sara på salongen, första ggn som hon arbetar en hel dag.. Tillsammans med Sabina och Madelene styr hon upp YoUniC idag! Det känns konstigt att inte vara där, men ändå skönt att kunna lämna över.

Vart ju bra tajmat med min förkylning också:)

Ha en bra helg! KRAMAR