Underbara lediga dag!

Publicerat: 2009-03-25 21:08:44

Idag har mamma varit på besök, utan att vara stressad(KORS I TAKET) Hon brukar alltid ha saker hon måste hem å göra, om inte det så måste hon hem å ta ut hundarna.. men denna ggn var pappa ledigå kunde ta ut hundarna å mamma stannade heela långa dagen.. Vart en hel dag.
Hon var till en början å fick massage av min tidigare kollega/vän/kund så hon trodde att hon hade blåmärken på ryggen när hon kom därifrån.. Hon var så spänd vilket krävde hårdhandskar av massören.
Å de märktes garanterat att hon fått sig en rejäl massage under dagen och hon hade det som ursäkt till allt som gjorde att hon verka lite virrig.. haha.. hon e go min mamma!! Å med överallt, hör å ser allt.. inte konstigt att hon e spänd=)
Vi köpte iaf typ till gardiner och draperi som ska hänga i köket.. så nu e det bara å sy.. men överlämnar det till min mor som tycker det e kul.
Var ljus-rosa randigt och jätte fint.. vårt kök kommer bli så fint med lite nya färger!! Bilder kommer sen..
Min stil på inredning e verkligen Romantiskt.. gillar rosa,vitt,ek och vitt.. å åter vitt..  Det känns så hemtrevligt på nått sätt!
Å sen ska det vara stilrent, samma träslag och självklart mycket vitt!
Idag var det våfflans dag,men för att inte följa alla ätardagar åt vi istället pannkaka.. har ju inget våffeljärn.
Var ju nästan lika smarrigt det oxå.

Våffeldagen e det åter en konsumenternas dag? Vi har ju bara dessa dagar för att dom ska få sälja.. eller? Vem kom på dessa dagar?

Nu ska vi ut å gå sen in å mysa!


Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback