Det närmar sig bal..

Publicerat: 2011-01-28 08:52:09
Här kan ni se några inspirationsbilder inför bal-uppsättningar 2011 :)

Enkel/slarvig uppsättning!

Publicerat: 2011-01-20 22:53:57
Det behöver inte vara komplicerat och svårt för att det ska bli snyggt. Här har vi gjort en läggning för att få ett lyft från hårbotten samt lättare lockar. Sedan har jag gjort stora tvinnade partier på sidorna och en lockig "slarvig" uppsättning.

Inspiration, Blond!

Publicerat: 2011-01-20 16:26:53

Är du Blond och funderar om du ska byta hårfärg?
Ett tips kan vara att prova olika typer av nyanseringar på en blond grundfärg som bilden ovan.
Supersnyggt och ger mer liv och rörelse till dig som är Blondin!
En nyansering är oxå ett perfekt sätt att prova sig fram lite granna bland olika nyanser av blondt om man känner sig lite "rädd" för att släppa den nuvarande nyans man har helt och hållet! En nyansering släpper med tiden om man inte håller efter det väl med ex pigment inpackning eller andra produkter som innehåller det pigment du tillfört ditt hår alt använder Color produkter som hjälper till att bevara färgen.
De flesta blonda tjejer har en tendens att fastna i samma färger och har svart att ta sig ifrån just den nyansen ( inkluderar även mig tidigare) Kanske har man alltid varit blekt, använt kall nyansering (i vissa fall) men framförallt överkonsumerat silverschampoo, och efter för mycket användning fått kallare toppar än botten. Det kanske inte syns på långt håll men om man kollar nära kan det se mindre bra ut.
I dom fallen är det såå viktigt med en bra grundfärg för att sedan kunna behålla den med silverschampo!
Om jag var där jag var förut, och var blond och blekt och gjorde nån nyansering då och då så hade jag hoppats på att hitta någon  skulle kunna rekommendera något liknande för mig. För det blir så snyggt och plockar fram personen bakom håret på ett mycket bättre sätt!

För synas, det ska vi göra!! :)

Dagens verk!

Publicerat: 2011-01-17 21:23:22


Idag fick jag göra det jag älskar i mitt yrke, en kort kreativ frisyr med "fria händer".
Valde en kall vit-blond nyans med beige-blonda effekter på topparna!
Blev såå nöjd och jag hade inte kunnat hitta en mer passande person för frisyren :) Tack Nina för att du är den du är! :)

Rihanna, vilken skillnad!

Publicerat: 2011-01-16 18:09:48
FRån extrem REDHEAD till Röd-Violett. Allt klär en skönhet som Rihanna med jag måste medge att bild 2 är såå mycket snyggare än nr1.
Violett undereffekter och toppar med en röd/violett ton på överhåret.
Nån som vill prova? :)

Tips vinter/vår 2011.

Publicerat: 2011-01-14 23:28:51
Frisyrer/ Tips/ bilder till dig som har en mellan/axel längd på håret men som känner att du vill ha en ny trendig frisyr men ändå behålla längden.
Något som jag rekkommenderar inför 2011 är mycket volym och fylliga frisyrer. Kanske det tom kan vara tid att prova en permanent? Vi gör permanent i olika varianter. Volym permanent, spiralpermanent, flexpermanent och vanlig traditionett rullning. Så det finns något för alla!


Ett ord: GHD!

Publicerat: 2011-01-14 18:16:06
Senaste varianten av GHD:s styler som vi precis fått in till försäljning på salongen!
Allt detta för 1999:-
Den bästa av dom bästa!

Loke!

Publicerat: 2011-01-07 23:02:23
Imån kommer farbror Loke och moster Lina och farbror Magnus ska få vara lite barnvakt!! Då ska jag göra allt jag kan för att lära han säga sitt första ord, MOSTER!
Igår va han nära och snart så... :)


Före det nya livet!

Publicerat: 2011-01-06 18:26:28
Jag gav inget nyårslöfte iår.. men något som alltid brukar höra till det nya året är att börja Träna och leva hälsosammare. Och det tänkte jag också.. MEN! För att inte gå ut för hårt i det "nya" livet har jag gjort en Frozen Cheescake semifreddo idag.

Det är väl kanske inget som jag borde, men det är gott! Och det goda väger upp :) Så efter den smaskiga maten ikväll ska vi njuta av cheescaken! :)

 http://www.recept.nu//1.37145/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/frozen_cheesecake_semifreddo

Great start, Mumsfilibabba!Gran Canaria!

Publicerat: 2011-01-05 19:17:57

Har glömt att berätta om vår tripp..
Den vart mer än bra och välbehövlig. Gjorde det mesta som man gör på en "charter" Solar, badar, äter god mat, dricker gott, myser och bara har det bra!
Åker mer än gärna iväg snart igen :)Här kommer några bilder..2011!!

Publicerat: 2011-01-02 12:48:39

Tänk va mycket som hänt 2010...
Skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst! Men det som gör det hela ännu roligare är ju att det är nytt år nu.. och undrar vad som kommer att hända detta år...

Vilka kommer få barn, vilka skaffar hus, vem går från utbildning till jobb, vem flyttar till en ny stad, vem reser vart!?

Otroligt mycket kan hända och kommer att hända.. och i den ålder som vi är i nu så händer så mycket från den ena dagen till den andra!

Jag och M firade in det nya året i Säter med Syster & Man och Loke såklart. Vi lekte lite "halv 8 hos mig", fast utan pris. Drack en massa gott och hade allmänt trevligt.

Vi sov över där och blev kvar en lång stund in på dagen och bara mös framför tvn och åt upp det sista från godisbordet.

Nu är ju både julen och nyårsfirandet över och det är dags för vardag igen, det går såå snabbt! Men det känns oxå skönt på ett sätt, att få komma in i rutiner igen!

Önskar alla en god fortsättning och ett GOTT NYTT 2011!!