En Ny Vecka..

Publicerat: 2008-09-29 10:14:51

Det är måndag och min första arbetsvecka på ett tag nu.. Ska bli skönt på ett sätt at komma igång och göra ngt.. Trots att jag egentligen bode vara hemma ett litet tag till för mitt knäs skull.. Men men..Jobbar man i ett litet företag som e nystartat så får man ställa upp.

Satt precis och kollade på träningsmaskiner som man kan använde när man har ett skadat knä.. kollade på en crosstrainer, det kan funka då man står i ganska lika läge hela tiden och knät blir inte alltför belastat.
Trots att jag är skeptisk blev jag även lite intresserad va en tränings-apparat från tv-shop som heter Leg-Magic.
Jag var in och läste lite andra kommentarer om den på nätet och de var över förväntan..
Så vi får se det kan vara något när träningslusten kommer över mig..

Igår var jag å pappa ute å gled i hans nys Cab.. självklart vill han visa upp sen, stolt som han är! Så vi åkte till solvarbo marknad och kikade lite,det e roligt hur man funkar,det enda man köper på en marknad e brända mandlar och en rem men ändå ska man dit å kika.. E lite mysigt på nått mystiskt sätt!
 Åkte sedan vidare och planterade lite blommor på min farmors grav.
Kvällen avslutades hemma hos Ida med sara och maria och en massa tacos..
En bra dag helt enkelt..

Å Ikväll kommer min älskling hem.. som man kan sakna varann på så kort tid ifrån varann. Speciellt på kvällarna och nätterna.. Bara bra att få sakna lite ibland=)

Idag ska vi även lämna in kontraktet på vår lägenhet så vi kan få flytta in mitt emot så snart som möjligt.. det ser ja fram emot=) Älskar att flytta och den här flytten blir den enklaste hittils då vi bara ska flytta 2 meter bort!
Så kul att få göra om lite och även få större utrymme runt omkring sig..  Och öppen spis i vardagsrumnmet är inte fel..

Jaja. får se den dagen jag är 100%nöjd med det jag har.. jag vill alltid ha det bättre..

Ha en bra dag!!

Freda å Lörda..

Publicerat: 2008-09-27 16:15:05

Det har hänt en hel del de senaste dagarna.. tack vare att jag äntligen kan gå litegranna=) såå skönt, ni som har 2 fungerande knän, UPPSKATTA  det=) det e inte kul när ett krånglar! Men som sagt på bättringsvägen..

Igår var det full fart här hemma, fick besök hela dagen av olika folk=) började med att Becky kom vid 12-tiden.. skulle fixa hennes hår.. efterföljande av Maria"vandraren" G.. efter håret var klart gick vi å åt.. inte mindre än på en pizzeria.. Iband känner man bara för sån mat, å alla "dagens" var slut då klockan var efter 14..
Efter det kom Maroska.. drack en smothie och gick ut med dejsy en sväng..
Efter det kom Belly.. förbipasserande i Borlänge.. och hon var självklart välkommen förbi en sväng..
På kvällen vart det film å massage med ida å maroska..
Trots idas närhetsbehov gick det helt ok=)
Kvällen avslutades med några brak sen gick de hemåt..

Idag vart det jobb.. första ggn på några veckor.. har längtat såå på att klippa..
Det gick bra, ja kunde sitta och avlasta knät en hel det så det funka, nästa vecka kommer nog funka helt ok den oxå..
Fick besök än en ggn..Stina och bella.. så skriver ner sen=)
Nu är det dags för kalas hos sofia..

Kram kram hej hopp!


På språng igen..

Publicerat: 2008-09-25 12:52:52

Nu kan ja gå.. nästan!! Inte långt kvar iaf.. å det är en sån lättnad!
Idag har det varit mycket att fixa med.. bland annat försäkringar,sjukskrivningar, jobbet m.m
Började min morgon med ett samtal med min chef...
Det är inte lätt att sätta sig i en sån situation som jag gjort när man inte kan göra ngt åt saken eller på något sätt snabba på läkningsprocessen.
Företaget ja jobbar i är nystartat och inte stort och är självklart i behov av att ha sina anställda på plats, speciellt när man kostar företaget pengar.. och jag kan inte jobba just nu, de måste ta in en ny, de vill självklart inte utnyttja någon och bara ta in tillfälligt sen sparka ut... men det e svårt det där! E man egen måste man tänka på sig själva och sitt företag för att det ska funka.. å man måste vara lite "ego" ibland! Annars e man förloraren själv i slutändan..

Jag hoppas hoppas hoppas att de löser sig till slut och att det kom nå gott ur detta oxå.. En god sak för egen del är iaf att jag förhoppningsvis slipper artros på äldre dar.. och att ja kannske kan varva ner för ett tag=) vilket ja inte trivs med men som kan vara bra ibland!

Nästa vecka kommer jag att börja jobba 50% men hoppas så snart som möjligt kunna komma upp på heltid igen.. Annars vet ja inte vad ja tar mig till.. Ja vill JOBBA! Ja älskar verkligen att jobba å gillar verkligen mitt jobb.. Å saknar att sätta saxen i håret på folk=)

Jaja.. det ordnar sig snart!!
 Kramelikramen


Att vara opererad för första ggn i Livet!

Publicerat: 2008-09-21 18:30:34

Har du varit med om att du fått en hopplös panikkänsla över att du inte kan göra det du vill?
Det har ja lite då å då för tillfället.. intalar mig själv att det snart blir bättre men då kommer min andra tanke, då är det dags för nästa operation.
INTE lätt det här när mitt liv handlar om att vara aktiv=) då ja mår som bäst!
Men eftersom det inte finns ngt jag ka göra åt saken kan ja bara acceptera och försöka göra det bästa av det..
kanske ska bli en stickande mormor, som stickar sockor åt alla vänner och min familj. Eller kanske ska ja ta å rensa all som ja inte tar mig tid med annars... ja,egentligen finns en hel del å göra.men visst e det konstigt att det e nu jag vill göra ALLT.. allt som ja inte känner för annars!

Eftersom det finns en mening med allt måste meningen med detta vara att ja dels skulle få artros då mitt korsband var så förstört, eller att mina fläckar i ansiktet var stress och ja behövde varva ner.. eller ngt i den stilen!?

Ja ska kämpa på å försöka få tiden och läkningen att gå så snabbt som möjligt!!

Nån som har nå tips på bra tidsfördriv utan att behöva stå.. SKRIV TACK! :)


Vår solstråle nån ggn i tiden enligt matchning=)

Publicerat: 2008-09-19 16:51:30
 


Ser ni likheten?=)