1a advent!

Publicerat: 2010-11-28 20:42:57
 Julen närmar sig.. 

Började dagen med storstädning hemma och lite julpyntning. Däefter begav jag mig mot säter och följde med Mor och hennes vän ut på julskyltning. Det vart dock inte långvarigt, mina tår höll på att dö i skorna. Att jag aldrig lär mig? Det blir samma visa varje ggn.. Kanske det kan vara en idé att använda vinterdojjorna!? =)

Åkte och firade Linda som fyllde år idag, där bjöds det på massa barnmys och kokostoppar med vit choklad, Smarrigt värre :) Hann med att mysa med Majken och Loke innan jag begav mig hemåt igen. Nu står lasagnen i ugnen och ljusen lyser för fullt här hemma.Hoppas ni haft en trevlig 1a advent :)


Julkänsla!

Publicerat: 2010-11-26 13:51:49

Idag har vi julstämning på salongen med julmusik som spelas och glögg som bjuds. Och mitt i all julstämning ska jag passa på att julskylta nu på eftermiddagen!  Mysigt :)


Bra helg!

Publicerat: 2010-11-21 23:51:00

Helgen är över och en ny vecka närmar sig.. Galet vad en helg kan gå snabbt!

Har hunnit med en dejt med Stinis denna helg, mys med räkor och vin i hennes nya hus som dom renoverat upp så fint! Det var på tiden och alltid lika trevligt när vi väl träffas, dock hinner det ju gå en del tid därimellan. Kanske därav som våra munnar går i ett när vi väl ses eller så har vi alltid talat såhär mycket! Stina är en sådan vän som jag vet att jag alltid kommer att ha kvar, trots att vi lever så olika liv har vi så mycket gemensamt. Antagligen våra tankar och vår livssyn som är så lika =)
Underbart med vänner som man vet att det kan gå 3,4,5 månader emellan man ses men ändå känns det som att det var igår!

Dagens söndag startade med en lång promenad med min sötaste "bäbis", Dejsy. Ja vet, det kanske låter fjolligt men det e ju så vi talar här i familjen och hon är ju underbar och betyder så mycket! Sedan begav vi oss ut på något som skulle likna en julmarknad, det var ju skyltat överallt om julmarknad i Romme, men när vi kom fram var det max 4 stånd kvar. Inte mycke att hurra för, Gick in på Idéa Istället =) Sen åkte vi och köpte ingredienser för bak. Gick ännu en promenad och drog därefter igång ett bullbak.. så lite nybakta kanelbullar och Farbror Beck på det.

 Kan det bli ett bättre slut på denna söndag?Ärligt stark!!

Publicerat: 2010-11-21 12:46:54
Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av den
att falla till botten
att slå sig hårt
och alltid komma igen

Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast
att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit

.

Tidsoptimist javisst!

Publicerat: 2010-11-18 20:52:28

Vaknade av att klockan ringde imorse och ville inget hellre än att krypa ner under täcket igen..  låg kvar tills klockan vart liite för mycket. Fixade iordning mig och gjorde en macka som jag slängde i mig i bilen påvåg till Hedemora..
Kom till revisionsbyrån precis i tid.
Därefter var det dags för jobb , buskörde tillbaka.. kom precis i tid och var lite smått uppstressad efter min intensiva körning!

Att jag inte lär mig!? Att börja dagen stressigt är inget att rekommendera, och det påverkade hela min dag!


Imorgon blir en bättre idag :)

Det närmar sig..

Publicerat: 2010-11-16 12:37:47
Idag fick vi biljetterna till vår resa som snaart ska bli av!! Det ska bli så skönt att komma ifrån all slask och snö för att sedan komma tillbaka och upskatta den!

Just nu känns dagarna mest trötta och mörkret kommer så snabbt.. Känns som att jag aldrig varit så trött om kvällarna som jag är nu. Behöver energi och funderar om jag kanske får lite sånt om jag försöker komma igång med träningen igen :) Kanske inte är en sån dum idé ändå!
Surprisepartyt!!

Publicerat: 2010-11-11 22:47:24

Surprisepartajjet som var i helgen innebar plockmat, sexparty en massa alkohol och skratt!

Som grädde på moset hade vi velat överraskat med en manlig strippa, dock hittade vi ingen till överkomligt pris! Tyvärr :( Men det vart lyckat och vi hade jättetrevligt.Madde känner av durret mot nosen, man är nämligen typ lika känslig där som där ****!Karro Luktar på en lös*****!Fia känner istället..

 Vårt plockbord..Min andra hälft på 50-års festen.Jag och Bella avslutar med en härlig pose innan det är dags att kila vidare!


Tack för kvällen alla kära vänner :)


Öronhåltagning!

Publicerat: 2010-11-10 22:38:12
Nu har ni möjlighet att ta hål i örat hos oss. Vi använder en ny smidigare metod som knappt känns och som inte "knäpper" till.
Örhängen finns i Guld, vitguld och Silver.

Mer info på salongen!!

OCH..

Nu kan ni även prova på Aromamassage(60 min) samt Regndroppsmasage(70 min) på salongen, Prova på erbjudande NU: 350:- (ord prid 495:-)

.

Publicerat: 2010-11-10 22:31:54

Frisyr-inspiration!

Publicerat: 2010-11-10 00:29:45

Gör om mig!

Publicerat: 2010-11-05 22:35:19

Det är så otroligt lite som kan förändra en människas utseende. Och håret är en sån del som gör så mycket hos en person. De sägs att ögon och hår är det första man lägger märke till hos en person. Och därefter är vi människor ganska snabba att göra en liten bedömning. 
Ett hår behöver egentligen inte totalförändras utan kanske snarare ändra form eller lite färg.

Här kommer en Före&Efter bild på en person jag fixat på salongen.


Swarskopf!

Publicerat: 2010-11-03 12:07:36
Idag ska vi träffa en säljare från Sshwarskopf så nu kommer ni snart att hitta lite produkter därifrån i våra hyllor!

Och!! Idag är Saras första riktiga dag på salongen, så kul att det äntligen är dags!! :)

Ser fram emot dagen!


Tjing!!

Bad bad bad...

Publicerat: 2010-11-01 21:57:09
Otroligt dålig jag varit på att blogga nu.. men det bara bli så ibland! Dagarna rinner på och det känns som att tiden går på tok för fort för att man ska hinna med allt jag vill! Helgen har varit fullspäckad, med allt möjligt! Och veckorna springer iväg.. Är det för att mörkret kommer så snabbt kanske? Dagarna känns tok-korta! Eller så är det för att jag jobbar så mycket och där kan ja lova att tiden går fort fort fort!!

I helgen blir det SURPRISE party och vi blir en hel del brudar =) Barndomsvänner som nya vänner!Ingen vet (men kanske anar) vad vi ska hitta på för bus under kvällen!

Vi kommer att bjuda på skumpa och lättare förtäring samtidigt som andra surprise händelser kommer att ske under kvällen! Hoppas på en toppen kväll :)


Nu blir det å mysa ner sig till en film innan det är dag så sova.. zzzZZzzzzZ!!

Kram på er!