Allt känns bra kul...

Publicerat: 2008-07-23 23:24:27
Det med att se fram emot enbart fest e skönt att man inte gör längre.. det finns såå mycke annat man kan göra som e  mycke roligare och värdefullare än att festa. Men det e helt klart oxå kul med rätt folk=).. men att leva i en fungerande och rolig vardag e betydligt mycke viktigare!!
Men idag var det fest, eller girls-night på s1 med tjejerna.. skulle vara mat å öl men vart en lugn kväll med Mamma för min del. Gjorde ansiktsmasker,åt mat och bara myste i sommarvärmen. Men saknade er.. men man kan inte vara med på allt,tyvärr.. fick ja bestämma skulle ja lämna över min högra hand till er oxå.. saknade ni vandraren 1?=) Fast.. ni hade ju nr 2 med=)

I helgen var ja hos Stina,blev bjuden på god mat å gosade liite med hennes ledsna bäbis.. synd nog hade moa inte sin bästa dag.. men det var trevligt iallafall. Kunde inte sitta still längre än till 23.30.. då begav ja mig mot Säter centrum.. Men fastnade i grannhuset till rådhustorget och blev bjuden på vin å tårta hos gamle chef med vänner och fru.. Och där skulle man då kunne bli sittandes bra länge.. Dom e så trevliga.. men saknar inte jobbet  på runes ändå,men vissa ggn kan man då sakna dom!
Mycke jobb i veckan, men jobbet e kul så ja kan jobba på en hel del.. Imån har ja ett klurit hår att ta mig an.. kommer nog drömma om hur ja ska få till det inatt. Tror på min plan och hoppas att det e det bästa för henne.. Det visar sig garanterat imorgon.

Å helgen ser ut att bli fullspäckad.. båt på runn, födelsedagar hej vilt, broken m.m
Hoppas på fint väder nu.. var riktigt läänge sen ja hann njuta av det fina vädret på en dag så kan behöva en strimma brunt på min hud just nu.

Semestern i sommar blir i slutet på augusti,.. planerna flödar så får se vart vi bär av till slut.
En dag i stockholm.
En helg me vännerna, gotland,husbil eller vad vi känner för just då..

Kommer bli en hel del fullspäckade helger framöver.. Det ser ja fram emot.. sommarn går så snabbt så den tid som e kvar måste tas vara på om vi får lite sommarvärme att stanna kvar i regniga Sverige!

"livet e allt bra hårigt"
Godnatt!!

Thai-massage!!

Publicerat: 2008-07-11 17:59:14

Inte varje dag man provar på och tom utan att besöka thailand..
Men det har ja fått idag i ca 90 min.. På en madrass på golvet..  Det var skönt men gjorde ONT!
Ja upptäckte att ja e stel som en pinne i de flesta av min a kroppsdelar, framförallt axlar och rygg..Kan det komma från FRISÖRyrket kanske??
Så en ggn i månaden ska ja dra lös mina leder och muskler bland thaiarnas händer+ att det e dags för streching efter träning!! Nuså...
Känner mig lätt näsan så att ja skulle kunna flyga.. Konstig men skön känsla..


Ego??

Publicerat: 2008-07-10 22:38:13

SveaBlond+Sommar

Publicerat: 2008-07-10 22:34:02
Och huur kul som helst.. Jobbar med helt underbara människor och det roliga är att vi är egentligen ganska olika människor men som kommer få det hur kul som helt tillsammans.. Ibland är det då det blir som bäst!
Jag jobbar heltid och arbetar som anställd, tanken var från början hyrstol men det gick över till anställning..Bättre trygghet att börja så.. Sen får vi se vart det leder i framtiden.
Jag är iaf fortfarande glad över att vara i blge, kanske inte lika glad som när ja kom hitfrån Norge, men ändå glad!
Det är konstigt hur man känner när man e borta och hur man känner när man sedan e tillbaka, jag skulle kunna betala för att behålla den "nykära" känslan.
Det har varit Fred&Kärlek och dagarna blev bra som få..  Men åldern tog ut sin rätt=) 2 dgr hade räckt för mig..
Men banden var bra, stämningen var på topp och alla var glada å fulla..
Ser fram emot nästa år..
Hade hoppats på lite mer drag på Jason wras, men felet e väl att man känner igen för få låtar från honom.
Men kenta var en man för sig.. Han får 5 getingar av 5 möjliga!

I helgen e det kalas, Svetlana fyller tonåring å det ska vi fira:) Hoppas på en bra kväll!

På återseende...