Midsommar Midsommar..

Publicerat: 2008-06-23 21:39:41
Midsommar är slut:/ tyvärr. Men för att inte deppa ihop helt så är den tillbaka igen nästa år, Tackålov.
Att fira midsommar är en tradition och att bryta traditioner går ju inte.. Inte i Linas värld.
Det ska vara sill i dill,färskpotatis, nubbesallad, lite blandade röror,ägg, kalkon och lite annat smått å gott.. En å annan snapsvisa sitter inte heller fel. En fördel är då oxå om man inte måste kära bil:) men ibland måste man ställa upp för laget!
Fredagen var i Stjärsund(sommarstugan) Med hela tjocka familjen med respektive+ lite annat folk. Vi stoppa å åt tills vi var redo för match i kubb, trots hårdträning var jag inte på topp:) Att spela med 30-talister gjorde inte saken bättre, haha!
Kvällen spenderades i skenshyttan.. Hos maria(majs) Där hade de festat på i några timmar så när jag skulle spela kubb och iaf försökte vara seriöst till en början stod folk och kastade från alla håll.. för att inte skilja mig från mängden lyssnade ja på min sambo, och sköt ner kungen:) Ida, jag e ledsen för det.
Sedan vart det lite brännboll, eller ska man kalla det "slag utan träff" Med andra ord, det var bara att lägga ner å sätta sig och disskutera ngt spännande istället:)

Lördag morgon och jag å magnus väntar på att ruset ska försvinna, jag å ida åker som pizzabud ut till skenshyttan å hämtar min bil och ja far sedan vidare mot pizza-huset=) Bakis mat och sedan hem till Magnus å äta innan vi åker på Mys-semester till Rörshyttan(stjärnsund) och här vart vi resten ev helgen och ända fram till måndag. Vi fiska, grilla och lattjade med fotbollen.. vi skulle kunna stå i evigheter när vi väl börjar.. Tyvärr dog min kamera tidigare den dagen.. men fick nog några kort som kommer snaart.. Håål ut..:)


Käärleken är evig när vi är tilsammans..

Publicerat: 2008-06-15 11:03:16

Uppskatta Blge som aldrig förr..

Publicerat: 2008-06-15 10:58:52
Då var man hemma i Booorläänge igen då. Å det är så fint här, träden,blommorna,asfalten.. Ja, allt e så fint=)
Det känns helt underbart att vara med alla mina vänner, magnus, dejsy familjen osv. Igen. Jag är en hemmakär Jente. En sak som e säker!
Vart en fullspäckad helg med mina vänner och Magnus.
Fredag var det tjejkväll med Pizza och en massa flams.. Vi skrattade så att våra käkar höll på att hoppa ur led. Vi avslutade kvällen med Käk-stretching.
Lördag var det fotbollskamp.. Ingen vidare avslutning på den matchen men bara att hålla tummarna inför matchen på onsdag.  Kvällen vart utspelad på Bolanche, med storbildstv och öl och därefter S1.
Vart en lugn kväll som avslutades med Hejbaberiba i sängkammarn på borganäsvägen 33.

Söndag idag och solen skiner, Dejsy har avslutning på aquilityn som hon och mor har gått på så ska laga iordning en energirik måltid till henne innan vi far mot Säter.

Ha en skön söndag!!

En lugn dag på jobbet gav tid över till uppsättning istället..

Publicerat: 2008-06-09 19:39:18Å så blev den.. hade valt ngt annat att smycka med om det hade funnits=)


Snart ska ja hem till Dalarna!!

Publicerat: 2008-06-08 23:01:28
Nu har jag snart varit här i2 månader.. eller ja har iaf varit här nästan 2 månader når ja åker hemåt.
Ska hem å fira vår mysiga midsommar och självklart gå på p&l ett måste när man bor mitt i Festivalområdet.
Ska åka pappas nya båt och testa sov-utrymmet i den. Kanske kanske att ja testar mig på vattenskidor oxå=) borde ha fått någorlunda benstyrka efter alla turer här=)
Hoppas på fint väder nu bara..
Å bara tanken att få träffa Dejsy igen å se hennes blick när ja kommer gåendes mot henne.. det längtar ja efter.. Hon e mitt allt(om ni inte förstått det) =) Saknar tom hennes andedräkt... hur sjukt det än låter.. haha!

Tanken är sen att åka tillbaka hit.. Jag och Magnus tillsammans och bo i Husvagn, faktiskt=) men på ett jäätte jätte fint ställe granne med fjorden,klippor å massa fint.

Det är tungt ibland att vara här själv, inte kunna ringa någon, inte kunna läsa dagstidningen och knappt se på Tv. Så med lite sällskap vore det int e helt fel. Tack den som upfann Nätet.

Husvagn e det bästa och billigaste alternativ med tanke på att vi har lägenheten kvar hemma..

Ge mig styrka att klara av söndagarna:) Godnatt godnatt!!Blondie nr 1!

Fantastiskt fint..

Publicerat: 2008-06-08 10:58:10

Miss you like crazy..

Publicerat: 2008-06-01 14:48:27
Even more then words can say.... Om man ändå kunde få tala i telefon med dig..

Den underbaraste varelsen som skapats på denna jord!

image69

Lördag underbara lördag!

Publicerat: 2008-06-01 11:25:38

Igår var det jobb som startade min dag.. en bra dag på jobbet och en fortsatt trevlig eftermiddag. Lärde norrbaggarna spela kub=) var riktigt kul och vi fick aldrig nog..
Jag och marie och franks dotter åkte till ann-kristin(en av norges mest tålmodiga frisörer=) och grillade och drack lite vin. Var hur trevligt som helst.. å Kub-spelet fick vi aldrig nog av.. tävlingsinstinkten satte fart i huvudet!
Vi avslutade kvällen vid hafslo ca 22.30 och åkte vidare till Marie och Frank, där det vart ännu några rundor av kub.. men när männen kom in i leken vart inte spelet lika roligt längre.. haha! Nejdå, men syntes att Frank hade prickkänsla iallfall.. Blev lite mer vin och en massa fina kort tagna(dessvärre inte som jag tog) så kan tyvärr inte visa.. men de blev iaf väldigt fina.
Hela familjen var samlade på kortet:)
När kvällen var i ända blev det taxi hem till vesterland.. så trevlig taxichaffis oxå=) oj va vi tala.. har aldrig haft så roligt med en taxichaufför på 10 min någon ggn, han berättade bla. att han klippte håret själv, den när det såg för jäkligt ut ibland åkte han hem till sin syster och då fick han alltid en kommentar, å det slutade med att hon fixade till honom. Ett bra knep tyckte han, man har sina knep ibland..