Underbara lördag!

Publicerat: 2011-05-28 08:17:20
Det blev tidig morgon idag! Dejsy väckte oss första ggn redan vid 6.. och strax efter 7 var det dags att gå ut med henne! Det är annorlunda nu när hon äter mer och ger en massa energi till valparna. Då behövs tätare rastningar och att "hålla" sig går inte lika bra.  Så vi har vant om våra morgonrutiner nu.
Valparna har nyss haft det som kallas Kennelhosta. Dejsy blev smittad av Lejsy och Dejsy smittade vidare till valparna.. Jobbigt, då vi inte visste hur det skulle påverka dom. Efter någon natts lidande ringde vi veterinär och fick antibiotika utskrivet. Tack o lov gick det mesta över ganska snabbt.. Usch. Kennelhosta är en typ av hosta dä det låter som att hunden satt något i halsen men inte kan få upp det. Den hostar och hostar och det slutar med att den kräks utan att det kommer något men i försök att få bort det som de tror sitter i halsen. Uscha!! Men tack o lov e de alla bättre nu...
Valparna fortsätter växa.. De har börjat vifta på svansen när man kommer hem. De börjar följa med i blicken när man går m.m... Det går snabbt! Och snart är de redan 4 veckor och då börjar de bli dags för nya ägare att bestämma sig $) Känns både och men jag hoppas verkligen att de som väljer att ta dom är bra människor som vi känner! Vi får se...
Det är tydligt att man fäster sig snabbt iallafall!
Här kommer en bild från igår på våra sötisar.
Ha en trevlig lördag!!

Uppdatering!

Publicerat: 2011-05-18 21:25:30
Valparna blir bara sötare och sötare.. och det senaste som skett är att de börjat öppna ögonen. Det hela började igår, lite smått in mot ögonvrån. Idag har de öppnats till hälften ungefär. Men det kommer ändå ta ett tag innan valparna är med och kan se detaljer helt och hållet. Det kan ta upp till 5 veckor.
Här kommer några nya bilder =)

Valpisarna!

Publicerat: 2011-05-14 15:08:19
Här e några nya bilder på våra valpar. Dom växer så det knakar, nästan så man kan se skillnad från dag till dag.
Nu väntar vi bara på att de ska öppna ögonen så att de blir lite lättare att få kontakt med dom :)

Har trixat och fixat.

Publicerat: 2011-05-12 10:11:27
Nu har jag fått ihop lite bilder från modelldagen som vi hade! Det var inte det lättaste att fixa ihop bilder med logan, men jag fick till det tillslut!
Se och inspireras :)

Bröllopsinspiration!

Publicerat: 2011-05-10 15:20:29
Det finns så himla mycket olika varianter av bröllopsfrisyrer men det här är några favoriter.
De flesta "brudar" är ute efter lite enklara frisyrer som de kan känna sig bekväma i och det här är några frisyrer som jag tycker passar er.
Det är en hel del bröllop framöver och det ser vi verkligen fram emot!! :)

Vovvarna har anlänt!

Publicerat: 2011-05-09 12:42:13
Dejsy har blivit mamma och 3 st valpar har hittat ut. Underbart mysiga!
Än så länge gör de inget annat än tuttar, sover, kissar och bajjar.. Dejsy sköter mammarollen helt galant, hon tvättar och donar pch pysslar om dom. En riktig "höns" mamma :)
Här har första valpen hittat ut och vi hjälper den att hitta tutten så den kan börja dia. (Bättre bilder kommer)

Modelldagarna!

Publicerat: 2011-05-09 12:05:57
Nu är modelldagarna klara för den här ggn och vi har fått kanonfina bilder!
Än så länge kan jag inte visa upp dom här, men det kommer!
Det ni däremot kan få se är bilderna från vår "bröllopstemadag"  Vår fina hårmodell Jasmina ställde upp som modell och Alexandras Brud & bal ställde upp och lånade ut bröllopsklänning.
Här kommer ett smakprov: