Kärlek!!

Publicerat: 2009-02-25 23:24:56

En Dikt till dig!Ibland kan ja sitta i min ensamhet,
då kan jag känna mig fet
Jag vet att jag alltid kan dig nå,
även om du inte gillar att massera min tå
Jag älskar när du på min arm kliar
kanske du en dag tom friar
Vi ska föralltid vara vänner
för det är inte för många jag lika känner.
Min underbara vän.Fettis-Dagen.

Publicerat: 2009-02-24 22:27:24
Der var så det hette va? den dagen som precis börjar passera..,
Ja hoppas det, för ja har svullat, åt inte bara min semla, åt ju även idas mandelmassa, å e ju det som e mäktigast.
Mådde riktigt illa efter den fikan som vi tog idag ja,ida å majs.
Men det stoppade mig inte från att trycka i mig en glass på kvällkvisten.. e man dum ibland eller? haha.. va ju sugen men blev mer illamående!
Ja, ja va dum! men ska gottgöra det imorgon.. träning imånbitti innan jobbet tänkte jag!

Det börjar närma sig kryssningen, vi 6 brudar ihop på en kryssning, kan inte bli annat än fruktansvärt KUL!!

Tyvärr maria men ja kan inte roa dig mer än såhär, är dötrött.. så nu blir det sängen nästa!
Lovar att ja ska gottgöra sig vännen, men hoppas du står ut sista tiden på jobbet trots mitt inlägg:)

Godnatt!!

Min annons..

Publicerat: 2009-02-22 18:56:51Ett litet smakprov på min annons som kommer med i annonsbladet nu framöver..
Var inte det lättaste att hitta bilder där man inte gör konstiga miner eller när inte ngn annan e med på kortet.. detta var typ det enda..

Jag hoppas att det inte ser för kaxigt ut..

Salongen ska ju spegla attityd samtidigt som man inte vill skrämma bort kunderna:)


Säter i mitt hjärta!!

Publicerat: 2009-02-22 18:52:27

Idag har familjen varit i säter och åkt spark på isen med hundarna.. blev iofs mest gåendes med tanke på att ingen hunnit ploga efter snön som fallit ner.. Ingen picknick denna ggn, men blev å äta hos mor å far innan vi åkte hemåt igen.
Nu e vi hemma, ska snart laga pizza,ev färga varandras hår, om magnus vågar hjälpa mig=) Annars ska vi göra han Het,hetare,hetast!Även pappa hängde med på ett hörn=)

Frisörmässa..

Publicerat: 2009-02-22 18:40:47
Snart är det dags för mässa i jönköping, weekend med brudarna på salongen.. Blir 6-8 mars och kommer att gå på mässa samt Galakväll på lördagkväll..
Vi har pratat om att vi ska ha galaklänningar som vi ska hyra från brud och bal-grannarna till salongen.. Får se hur mycket vi kan kosta på det hela egentligen.. vi kommer ju ändå festa å inte tänka på vad vi har på oss!
Men det ska bli riktigt kul.. då kommer jag komma hem sprudlandes av massa nya ideér och inspiration.. Är mycket på gång nu.. Även dagsmässa i stockholm i april.. Brudinspiration.. Kan också vara intressants men får sprida ut min inspiration lite så jag kan åka flera ggr i år..
Kul att ÄNTLIGEN har hamnat på en sån här KUL salong där det händer lite och jag kan utvecklas ännu meer..
Det e ju det livet e till för att..

Se hela bildenMycket lugg gäller för killar i år.. snyggt tycker jag!!

Dagarna som varit..

Publicerat: 2009-02-21 14:09:02
Har jobbat och jobbat dom senaste dagarna och pga av min omställning från att inte ha nå krav alls till att ha stoora krav på mig själv igen e ja heelt slut när ja kommer hem.. Haha.. va man kan vänja kroppen snabbt.
Har haft en del kunder, mer än vad jag brukade ha på svea blond faktiskt.. så det e kul.. Å kunderna på salongen e i väldigt olika åldrar..
Men de flesta jag har klippt/färgat har varit i yngre åldrar, medelålder ca 18. Rätt svårt att få igång en bra kommunikation med tjejer/killar i den åldern.. men tror samtidigt de är ganska nöjda med att sitta tysta och läsa lite under tiden jag arbetar. De äldre däremot.. dom brukar kunna tala.. så bra med lite omväxling.
Idag har jag jobbat 4 tim och hade fullt 3 av dom timmarna.. Skön dag:)
Ska nu i dagarna ut med annons i annonsbladet..

Får se nu hur den blir.. Lätt att bli självkritisk när man ska ha ut sitt ansikte i annons!
Utöver det fick ja min allahjärtansdag överaskning av m. igår som jag vi inte hunnit med, det var bla ett presentkort där han gör allt jag vill under en veckas tid.. .diskar,städar,ger massage, dansar bugg :) Detta ska bli en riktigt skön vecka!!
Fick även ett fint brev och godis såklart=) har redan utnyttjat min första massage, men det var inte min sista..
Dock vet ja inte hur vi ska hinna med å lära oss bugga på en vecka.. nån som vet om det finns nån intensivkurs? :)

Nej, ha en bra dag allihopa. Det ska jag ha. :)


Fullspäckad dag..

Publicerat: 2009-02-16 16:28:14
Tills nu...

Vakna av Lindas meddelande 09.50, hej lina, jag står nu utanför banken,det lär gå fort, ska jag komma förbi dig efter?=)
Upp fort som attan, gjorde mig iordning, sen ringer dörren, hon e här å ja e halv klar.. men var dock snabb.. klar på nästan 15 min:) Åkte å letade tatueringsstudiosar men alla var stängda så blev lite shopping på kuppan och jysk sen tillbaka till tattoo.. Linda som är "tatueringsmissbrukare" :) bokade självklart tid, medans veliga lina inte kunde bestämma sig för vad hon vill göra!
Men såg en del fint, svårt att bestämma ändå när man ska kunna stå för den och ha den på kroppen resten av sitt liv. Inte bara att ta vad som helst..

Sedan hem, ärenden på stan, hämta marias bröllopshår, gjorde bankärenden och shoppade ett par björnborg skor..
Nu blir det inge mer shopping denna månad.

Nu ska ja laga kvällsmat, städa sen bara ta det lugnt här hemma med mina älsklingar!!

Hörs..

Vår adoptivdotter med "låtsat" syster..

Publicerat: 2009-02-15 18:28:39

Alla hjärtans dag..

Publicerat: 2009-02-15 18:10:27

En dag då man bli lite extra kär... Då man blir lite extra mysig och bjuder på det där lilla extra..
Jag jobbade först å främst till 14, sedan blev ja mött i trappen av m. som hade gjort iordning mat,fika som vi skulle ha med oss när vi åkte iväg med Dejsan.  Därefter bar det av mot Leksand, för att se leksand-bofors.. Lite småtråkig match från leksand sida då de förlorade med 4-2.. Men det är trots förlusten alltid stämningsfullt att vara där.
Åkte hem, gick till Ida medans den nakne kocken  satte igång att laga mat till sin fru och våran nyligen adopterade Dotter Ida Hedback.
Vi drack oss lite halvgalna på vin,åt lite kex och gick mot Restaurang Magnus på borganäsvägen 33.. Där stod maten uppdukad, ljusen var tända och det var bara att slå sig ner. Han hade gjort tacopaj,jättegott!!
Vi åt, drack å tala.. mysigt mysigt! Å vår adopterade dotter var självklart redo för krogen, dock inte hennes mor som var en aning sliten.
Vi avslutade kvällen hemma hos oss.. och somnade som stockar:)

Nu väntar överaskning,, spännande:)


...

Publicerat: 2009-02-15 18:06:20


Gråt i halsen..

Publicerat: 2009-02-10 14:58:42Hittade på detta fina brev som jag fick av M. för ett antal år sedan.. Han var/är verkligen en känsloladdad man, min Magnus! Får dock inga liknande brev nuförtiden:( men det kanske kommer! Man kan ju inte få allt hela tiden, inte lika uppskattat då:)

Underbart att dom är tillbaka..

Publicerat: 2009-02-09 22:52:58

Har ni hört att lili och sussie ska medvärka i melodifestivalen.. är det inte underbart!? var väl minst 10 år sedan man hörde ngt från dom å då var jag deras största fán. Stod och hoppa i mammas och pappas säng och sjöng.. "bara du å jag en sista gång,håller ooooom vaaarannn å dansar tillsammans åh åh åh... vi dansar tillsammans..."
Lili & Susie - Bara Du Och Jag 
Lili & Susie - Bara Du Och Jag Lili & Susie - Bara Du Och Jag [

Ser fram emot att se deras comeback och se om dom fortfarande har den sexiga 80-tals looken.
Kanske har dom tom hundarna med sig på scenen:)


Min 3e dag som egen..

Publicerat: 2009-02-07 18:42:24
Jag kan kalla mig egen företagare.. Jag jobbar på en salong, Headbanger i falun.
Vilken känsla det är att vara egen. Det passar mig som fisken i vattnet..
Att jobba som frisör kräver inte bara att man kan klipppa, det kräver stort engagemang, service, kunskap och att få ge av sig själv till andra som bara den, att få kunden att känna sig i fokus/centrum, att lyssna och kunna ge råd om det behövs, både vad gäller personens hår och privat.. Och det man ger, ger man åt fleeera personer per dag.Vissa dagar mer än andra.
Därför är det så mycket roligare att jobba åt sig själv, man ger på nått sätt ÄNNU mer: Det är kul, man blir glad och ja tror inte att man ens blir speciellt trött!

Headbanger är en väldigt "inne" salong i falun, många yngre kunder.. och många som vågar ta ut svängarna..  såna människor är underbara! Dom har en självkänsla som inte sitter i sitt yttre.. Dom är nöjda med sig själva för att dom är dom!
Och såna människor utvecklar även en frisör!

Vi kommer snart att börja med internetbokning vilket jag tror riktigt mycket på, bekvämt att kunna boka hemma utan att behöva ringa.


Detta är salongen.. hur fin som helst!

Ikväll blir det melodifestivalen och lite mys här hemma!!

Dagens : Älskade idas kill på min armar igår
kväll:) Underbara vän!

Mitt liv e "på benen" igen...

Publicerat: 2009-02-03 21:11:49

Mitt liv är "på benen" igen..

Ääääntligen.. har jag börjat leva ett "vanligt" liv igen.. Jag kan gå promenader, jobba, umgås,shoppa,gosa,träna och känna mig nöjd med mig själv igen. Det är underbart vad livet kan kännas underbart när man har 2 fungerande ben igen..
Det har verkligen varit en lärorik tid kan jag lova.. om man är rastlös/stressad.. Skada ditt ben. Jag lovar.. du slappnar av.. Du har inget val:) Men u det kommer mycke gott.. jag har iaf lärt känna mig själv!! Och jag gillar inte att stressa, men har inte vetat bättre.. jag har inte vetat hur det är att inte vara på topp hela tiden.. Ända sen mitt "vuxna" liv börjat har jag haft höga krav på livet,mig själv och allt runt omkring.. allt skulle vara Perfekt.
Riktigt så funkar det inte att leva om man ska hinna med de som betyder mest för en.. och leva ett liv som man mår bra av själv,för sin egen skull.

Jag ska börja blogga igen iaf, så ni får nått att roa er med kvällarna igen:)

Kan vara skönt att skriva av sig ibland.. har saknat min blogg/mitt liv en aning.. Men Im back in business!!

Nu kommer Ida, så ska kila ner sakta men säkert i trappan!

Se hela bilden
Ok, inte riktigt i den formen än.. men snaaart!!