Inte långt kvar..

Publicerat: 2011-06-17 21:37:00
När dom är som sötast är det dags att sälja vovvarna vidare.. Dock kommer det nog bli lite lugnare här hemma och vi kanske kan få sova en hel natt igen. Det är som livligast på natten och jag skulle önska att de hade lite rutiner, men icke än!
Men trots allt oväsen dom för med sig och vår hemskt ofräscha lägenhet just nu är dom ju för UNDERBARA!
Idag provade förresten Dumle (hunden vi ska behålla) att gå med sitt nya halsband och koppel.. eller ja snarare sitta med det. Han blev mest buren men emellanåt fick han springa själv. Och JA, han fick en å annan blick på sig :)

Frisyrinspiration!

Publicerat: 2011-06-16 23:12:14

Tänk om fler vore som honom!

Publicerat: 2011-06-16 22:43:59
Killen som förlovade sig med sin flickvän och skulle gifta sig 2 år senare. Flickvännen drabbades av jättesvåra skador i en bilolycka och läkarna ville stänga av respiratorn för att låta henne dö men Chris vägrade och 1 1/2 mån senare vaknade hon. Hon hade fått svåra hjärnskador och skulle aldrig bli sig lik igen men Chris gifte sig ändå med sin flickvän och den här låten handlar om henne.
Fina människa!

Måla Mååla!!

Publicerat: 2011-06-10 23:29:51
Förra helgen spenderade vi i Rörshyttan för att måla om huset utvändigt. Tillsammans med barnen, mor,far, bror, Daniel och Magnus målade vi hela lördagen OCH vi hann nästan klart. Skönt att så många kunde hjälpa till! Blir både roligare och går så mycket snabbare! Nu är det lite smått kvar invändigt som ska göras i torpet sedan ska det säljas.
I underbart väder och kul sällskap gick målningen ganska enkelt trots att det är bland det tråkigaste jag vet :)
Barn e föör goa!! Stolt moster och Faster åt dessa godingar!
Här var målningen igång..
Nu e dom bara föör söta! Kommer bli jobbigt att slita sig från 2 av dom..
Men vi får göra vårt bästa för att hitta bra hem åt dom så att det känns bra att släppa ifrån sig dom!
Skönt med helg igen nu.. Ska NJUTA av att vara med vovvarna och hoppas på fint väder!
Tjing!

Frisyrer som inspirerar mig för dagen!

Publicerat: 2011-06-09 09:51:59

Fina vänner!

Publicerat: 2011-06-03 22:24:24
Ju äldre man blir desto mer känner man vilka som är ens riktiga vänner. Det spelar ingen roll om man inte hörts på lång tid man har lika kul ändå när man väl träffas och då känns det ändå som att det var igår!
Jag har haft tur som hittar så bra tjejer, barndomsvänner som nya vänner!
Bjuder på lite bilder från helgen som var...


Min bästa vän!

Publicerat: 2011-06-02 22:37:35
Det sägs att hunden är din bästa vän..
Jag som aldrig i heela mitt liv levt utan hund i hushållet kan helt omöjligt tänka mig att vara utan. Hunden är din bästa vän och är Alltid glad och GO! Av en slump skaffade jag Dejsy vid ett besök hos hennes uppfödare... Personen som tänkt ta hand om Dejsy fick förhinder och därav blev hon och en av hennes systrar kvar.
Hundvän som jag är kunde jag inte motstå frestelsen och föll direkt. Impulsivitet och slumpen. En bra kombination.. Ibland brukar slumpen ha någon mening och idag ångrar jag inte en sekund att hon blev vår sommaren 2005.
Nu sitter vi här med 3 små valpar.. som vi önskat men aldrig trott vi skulle få tillfälle till. Nu är dom nästan 4 veckor och dom har växt så galet mycket på den här korta tiden.
Förutom hunden har jag även andra goa vänner som också är heelt underbara!! Ni vet vilka ni är :)