Alla hjärtans dag..

Publicerat: 2009-02-15 18:10:27

En dag då man bli lite extra kär... Då man blir lite extra mysig och bjuder på det där lilla extra..
Jag jobbade först å främst till 14, sedan blev ja mött i trappen av m. som hade gjort iordning mat,fika som vi skulle ha med oss när vi åkte iväg med Dejsan.  Därefter bar det av mot Leksand, för att se leksand-bofors.. Lite småtråkig match från leksand sida då de förlorade med 4-2.. Men det är trots förlusten alltid stämningsfullt att vara där.
Åkte hem, gick till Ida medans den nakne kocken  satte igång att laga mat till sin fru och våran nyligen adopterade Dotter Ida Hedback.
Vi drack oss lite halvgalna på vin,åt lite kex och gick mot Restaurang Magnus på borganäsvägen 33.. Där stod maten uppdukad, ljusen var tända och det var bara att slå sig ner. Han hade gjort tacopaj,jättegott!!
Vi åt, drack å tala.. mysigt mysigt! Å vår adopterade dotter var självklart redo för krogen, dock inte hennes mor som var en aning sliten.
Vi avslutade kvällen hemma hos oss.. och somnade som stockar:)

Nu väntar överaskning,, spännande:)


Kommentarer ♥
♥ Ida

Ni är underbara! hihi...Å nakne kocken lagade så god mat..Finns det nå rester kvar tills ja kommer "hem"? Vad ska mina kära föräldrar säga nu när jag har en extra uppsättning av föräldrar? Mor tuta, mor tuta, hur ska detta sluta?! =) Puss sweet

2009-02-15 @ 18:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback