Underbara Barn!

Publicerat: 2010-08-07 20:14:56

Tänk för bara något år sedan, då fanns inte liam och Joline med i vår familj och Nu känns dom så självklara.. som att dom alltid funnits med oss i familjen=)

Vi hade det jättemysigt i stugan men man märker ju att man inte e van att ha barn runtomkring sig hela tiden. Det var verkligen FULL Fart heela tiden..

Spela minigolf, äta, Bada, fiska, bada, grilla,baka tårta, fika, spela spel, leka, åka båt, fika, begrava mus m.m m.m...

Å dom är så Goa! Magnus hade nog mest att göra... han och liam blev bästa kompisar och liam kröp upp i hans knä flera ggr! 

Innan vi åkte hem te Böölänge idag tog vi en sväng förbi loppis på Filargatan, Linda som stod å ropa- Kom å köp. billigt billigt bara för dig kompis. Man kan ju inte göra annat än stanna :) haha!
Å vi blev kvar några tim till, Magnus hjälpte till å såga bräder och jag, jag gjorde typ ingenting förutom att kolla på när folk kom å shoppa på loppisen!

Nu e vi hemma.. trötta å mätta å ska strax kika på film i sängen! :)
Kommentarer ♥
♥ Linda Och Johan

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Härligt ni haft det =) Och ja man har fullt upp från dem vaknat till dem sover barnen...är det inte den ena så e det den andra...hahaha eller den tredje =) det är härligt men ibland skulle man bara vilja sova en heeeeeel dag!!!!!! Hahahaha kram på dig sötaste Lina

2010-08-08 @ 08:01:00
URL: http://anderssonmostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback