GHD plattång, Finns from nästa v. på Salong YoUniC.

Publicerat: 2009-10-08 21:18:39
Inom några dagar hittar ni de absolut BÄSTA plattängerna på salong YoUniC.
Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston och Victoria Beckham är några av de Hollywoodkändisar som använder sig av
ghd´s stylers.
 

Tängerna sägs vara ett självklart förstahandsval för världens främsta stylister. ghd´s senaste styler är inspirerad av 60- talet och finns endast i en begränsad upplaga. Stylern finns i färgerna svart och vitt och serveras i ett läckert värmetåligt resetui.

Digital värmekontroll gör det möjligt att forma håret genom värme och endast ett fåtal drag behövs för att ge en glamorös look. Välj mellan spikrakt hår, vågor eller vackert stora lockar. Stylern är utrustad med en timer som automatiskt stänger av den efter 20 minuters inaktivt användande. Den är också anpassad för alla länders eluttag vilket gör att den blir användbar världen över.
 
RARE - nya stylern från ghd
Säsongens nyhet från ghd är IV gloss-styler med namnet RARE. Stylern finns i en leopardmönstad förvaringsbox, och har en förbättrad värmekontroll.

Stylern kan användas för att göra håret spikrakt, skapa vågor eller stora lockar. Det går snabbt att styla håret eftersom stylern värms upp till maximal temperatur på några sekunder och stylar håret med enbart värme, och inte genom att sträcka håret. Strömkretssystemet gör dessutom att stylern behåller optimal temperatur under hela stylingprocessen.

För oss skandinaver med fint hår som lätt blir statiskt är det extra positivt att stylern avger negativa joner som reducerar statisk elektricitet och dessutom ger glans genom att sluta till hårstrået.

För oss som lätt glömmer att stänga av våra värmestylingredskap är det en stor fördel när de är utrustade med en timer som stänger av verktyget automatiskt. Detta finns på Dark & Pure, och stylern stängs av efter 20 minuters inaktivt användande. Mycket bra!


Kommentarer ♥
♥ maria

Och snålverner undrar såklart... VAD KOSTAR DEN DÅ??=)

2009-10-08 @ 21:40:32
URL: http://mariagunberger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback