Att vara modell för en dag...

Publicerat: 2009-12-04 21:55:56
Innebär att man bli stylad och sminkad innan själva fotograferingen, fotograferingen kan man säga är en bonus och en "kul grej" där man får bilder på sig själv när man är stylad och sminkad på ett sätt man inte skulle göra iordning sig själv på...

Vi jobbar inte som på The studio och skickar originalbilder till kunden utan alla bilder som skickas är retucherade och iordningjorda, detta betyder inte att vi gör om personen i fråga på bilden utan vi framhäver och förstärker dina egna drag/ uttryck.

Eftersom vi har ett fast pris på modell för en dag, innebär det att vid ordinarie behandlingar, dvs 1 kund på 3 timmar, har möjlighet att med hjälp av frisören ändra frisyr på korten som vi anpassar efter klädvalen mellan plåtningarna.

Vi tar ca 6o bilder på varje person ,därefter väljer fotografen ut de bilder som är bäst och arbetar sedan vidare lite med bilderna.

Själva makeovern är ca 75% av vad det innebär att vara modell för en dag och korten är en Bonus.
Som man kan visa upp och vara stolt över.

När man blir sminkad och stylad kan man välja vilken typ av makeover man vill ha, ex glamour, vardag,fest, klassisk,fantasi, årtals eller helt enkelt skoj bilder som är en kul grej att ha och som man aldrig kommer att glömma.

Bilderna fås sedan på Cd-skiva ca 1 vecka efter Makeovern och plåtningen!
Kommentarer ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback