Pyntet framme..

Publicerat: 2008-11-29 11:56:25

Stapplade ner i källarn,vinkade hej vilt med kryckan för att lampan skulle tändas.. Är nämligen en sån lampa som tänds av rörelse. Och mina rörelser får ju inte ens en bommulstuss att blåsa så tog ett tag innan vi vågade oss ner för trappan ja å dejsy!
Kom ner tillslut iaf och lampan tändes, hittade de ja behövde och fick med mig det upp,hade 2 ljustakar,en pyramid,en stjärna,en adventsljusstake, en krycka och en väska i mina händer upp för dessa trappor. Bara hoppades av hela mitt hjärta att ingen skulle komma ut genom en dörr i trapphuset.. och vilken tur ja hade!
Men nu är pyntet uppe,tvivlar om jag ska stryka jul-gardinerna oxå.. men tror ja skippar det då vi ska snart ska flytta! Det får räcka me lite julstämmning i stugan för i år!

Vaknade imorse av att det stank köttbullar..funderade om det kunde vara dejsy som var illa i magen. Men det stank även när jag gick upp och lyckades inte komma underfund över vart det kom ifrån.. nån som steker kötbullar halv 10 på morgonen? Inte helt omöjligt kanske.

Johnossi som han hette, han ja lyssna på igår.. Han va helt ok. Föll mig inte i smaken direkt, kan nog behöva lyssna på Deras låtar några ggr innan jag lägger en större kommentar om musiken.

Men ja ska nog hålla mig från krogen så länge ja inte kan gå riktigt och måste ha kryckor. Känner mig inte riktigt som människa än.. Måste hela tiden vara så fokuserad på mitt ben att ja inte kan slappna av och ha riktigt kul som ja brukar!!

Men snart så...


Att lyssna på Oz.

Publicerat: 2008-11-28 17:01:08
Oz ska ja å se på ikväll, mitt smeknamn på nån som kallar sig Janossy eller nått i den stilen!
Ska nog sätta mig å plugga in låtarna så att jag kan låtsas som att jag känner igen alla ikväll, för ja har aldrig hört hans musik=)

Har äntligen träffat Ida igen.. varit å käkat och pratat om allt vi missat i varandras liv de senaste 3 veckorna,vilket var en hel del.. Så kul å se henne, vilket det iofs alltid är!

Hittade såå snygga kedjor idag så nu har jag utökat mitt smyckesgöra.. å de har bara blivit bättre och bättre... Är nog uppe i 20 st halsband snart! Verkligen kul sysselsättning när man har tid!

Nej, nu ska ja göra mig iordning å dra ner till idahoe..


Hej hopp!!

Sööndag...

Publicerat: 2008-11-23 13:59:54
Dom brukar vara sköna eftersom de e "slapp" dagar.. men nu e alla min dagar "slapp" dagar så jag känner ingen större skillnad!!
Igår hade vi lite tjejkväll me pizza och film och självklart en massa gotte.. var som vanligt väldigt trevligt=)

Nej, inte mycke mer att skriva än att ja ska fortsätta lata mig med sällskap av sex and the city!!

Att prata känslor på sin blogg..

Publicerat: 2008-11-21 17:38:40

Kanske inte är ngt att föredra då man inte har koll på vilka som riktigt läser!! Och man kanske inte vill dela med sig av vad som helst, lite bör man hålla för sig själv!

Det hade varit skönt att skriva om tankar och grubblerier här men ja skippar det!

Dom som skriver om känslor och delar med sig toatalt av sitt liv på sina bloggar kan inte ha många att prata med eller kanske rent av inte kan prata känslor och föredrar att skriva!
Tur ja kan TALA iaf=) Så länge ja inte talar i  mun på folk=)

Det börjar närma sig juldagen och som vanligt kommer det bli som vanligt, den årliga födelsedagsfesten hos mig!
Kommer ut med mer närmare..
Snart e det jul, ja hoppas vi kan flytta 1 dec så jag har lite att pyssla och fördriva tiden med under december månad. Efter det hoppas ja att jag e i fas igen..
Jag vill ju julpynta och ställa upp upp vår dubbelsäng som e sååå romantico! Man blir kär av att bara se den, kan det bli bättre?=)
Imån blir det bio, men vet inte vilken film.. kanske dags å kolla upp det?! :)

Ha en skön iskall helg!!


Livet tills nu..

Publicerat: 2008-11-20 20:46:03
Skola, jobba,byta jobb,flytta,flytta igen och igen och igen,kostrådgivning,frisör,jobba,Norge,Jobba, jobba igen...skadad,opererad. Vad som händer härnäst kan man aldrig vet!
Förhoppningsvis fortsätta jobba ett tag till inom samma branch=) vilket jag iallfall vet att jag kommer att göra! Trivs som fisken i vattnet!
Men något gnager över mig.. ja vill resa å se nått nytt men det får vänta till jobbet är inarbetat och det finns tid och bra tillfällen för resor!
Drömmer mig bort till nått exotiskt land där inget jobb eller måsten existerar!



Men det får komma sen " den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge" Ja får leva på det ett tag till=)
Iofs så vet jag hur mycket jag kommer att sakna Dejsy så resan kanske inte blir alltför långvarig trots allt!!

nej, nu ska ja kolla på film å sluta drömma för ett tag!

Puss å hej!

Gammal bild på mig å min bästaste!

Publicerat: 2008-11-20 20:28:01

En vändning..

Publicerat: 2008-11-18 21:24:23

Nu börjar det ljusna trots att det e mörkt som natten ute även fast klockan e fyra på eftermiddan.
Det börjar bli bättre och snart e det slut på det här!
Har som ni märkt varit fruktansvärt dålig på att blogga.. inget å skriva å inget bloggande helt enkelt!
Ingen idé att beklaga sig helt enkelt=)

Snart blir det flytt,förhoppningsvis i december så vi hinner med lite julpynt.. annars blir det ingen jul här inte om det ändå ska flyttas 1 januari, men jul kan man ju ändå få nog av hemma hos andra så det löser sig hur det än blir!
Det är iaf en tjej som ska ha den här och hon ville nog ha den så fort som mökjligt lät det som!
 
Helgen var inte speciellt händelserik, umgicks med karro på lördagen annars har det mest varit smyckesgöra..
Är uppe i 13 halsband nu.. e rätt nöjd=)
Idag vart det äntligen dags för hårfix, var på tiden, det sista man skulle kunna tro att jag var va då frisör.. en sån lättnad när det e klart.. har blivit kortare¨å vitare.. ja kommer nog aldrig bli långhårig igen,tråkigt men ändå inte! Det ska synas att man e frisör=) vilket iofs oxå kan synas när man e långhårig men ja, ja ska inte gå in på det nå mer så alla med långt hår missförstår!!

Imån blir det fikor.. ska å fika med fia och dra i mig det smaskigaste som finns på hela fiket! Ja e värd det nu.. å ja e värd å bli lite småfet!!

Sen blir det vidare till nästa.. ska hinna med att träffa Johanna lundgren oxå en svängis får se vad vi hittar på! Fika kanske?? =)

Ja, typ de ja hade i tankarna nu!!

Ska fortsätta mitt bak.. har gjort kladdmuffins och kokoskakor med choklad.. det märks att jag gillar choklad iaf!! Hur ska det här sluta..=) lika bra att inhandla en rullstol så ja kan fortsätta såhär:)

Puss på er!!


dåligt med bloggande nu..

Publicerat: 2008-11-08 20:06:36

Har tyvärr inte mycket att skriva, mina dagar e så tråkiga som som kan bli.. nästan!
Benet blir bättre och bättre, men snart har jag gått såhär i 2 månader.. och kan inte säga annat än att det är tungt!!
Jag har iaf minst en månad kvar innan ja kan börja jobba lite smått å säkert 2 månader tills jag kan gå promenader.. alltså ett halvår.
Många har det värre.. men jag känner bara av mina smärtor och ser det jag inte kan göra osv.. Försöker tänka på de som har det mycke värre än jag, de som kanske aldrig blir riktigt bra i sina skador, men man faller hela tiden tillbaka.

blä blä blä... det enda jag kan säga just nu, tyvärr!!

IMORGON E EN ANNAN DAG..


Mina första steg...

Publicerat: 2008-11-03 14:10:35
Jag kan gå.. tjoohooo!!! Utan kryckor..
Iofs ser ja ut som en försliten gammal tant men ändå..

Idag har jag tänkt leka designer.. ska nämligen sy.. har ritat upp lite i ideér i huvudet så får se om de håller måttet!
Har dels tänk sy ett linne av jeanstyg, eller i annat fall ett mörkt tyg.. med lite detaljer på..
Skulle också vilja ge mig in på att sy en nyårsklänning, har en superfin idé om vad jag vill ha.. men det får bli senare när jag har möjlighet att köpa tyg.. I vilket fall som helst så skulle jag vilja ha den i silver/glitter och ett svart brett "band" i midjan med en svart blomma på,och tunna band att knyta med runt nacken.
Eller en liknande som på bilden.. så snygg bakdel på klänningen..



Normaliserad..

Publicerat: 2008-11-01 15:07:24
Så gott det kan.. Mitt huvud är inte lika surrigt som tidigare! Fick lov att byta ut en värktablett mot en annan, var på tok för hög morfinhalt i den jag hade först..
Tur de finns ändå.
Idag e det halloween eller är det imån? eller kanske hela helgen..
Ingen som kommit å sagt trick or treat här inte.. Nån som fått besök? verkar som det var mer vanligt förr som att barnen nuförtiden inte leker på samma sätt längre..

Ikväll blir det mat och en massa fika och ett besök på graven för att tända ljus och minnas de som inte längre finns hos oss.
För mig blir det nog sitta i bilen å glo.. inte värt att riskera att gå på halkan i mina lacoste skor med slät yta under..

Guu va fint väder det ser ut å vara ute.. saknar frisk luft,ska nog sätta mig vid fönstret å sniffa!